Hvem?

Vores fællesskab består af en broget flok af mennesker, der sammen udforsker troen på Gud. Vores passion er at se mennesker i Roskilde finde tro og glæde i fællesskabet med Gud. ”It’s a mess. But it is a beautiful mess”

Hvornår?
Vi mødes til gudstjeneste hver søndag eftermiddag kl. 15 og i mindre fællesskaber i ugens løb hjemme hos hinanden.

Hvad?
Vi er et afslappet kirkeligt fællesskab med plads til alle. Hos os kan du derfor møde mennesker, der befinder sig på mange forskellige steder i livet og på deres åndelige rejse. Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkommen og inkluderet i fællesskabet.

Vi ønsker at skabe et dynamisk sted med hjerterum – et sted, hvor du kan komme, som du er, og som du har det. Samtidig ønsker vi også at være et sted, hvor du kan vokse og udvikle dig og hvor du kan finde støtte, trøst og helbredelse og møde Gud. Slutteligt ønsker vi at være et sted, hvor du kan medvirke med dine gaver og talenter.

Det kalder vi være – vokse – virke.

Plads til dig
Hvad enten du er en del af en travl børnefamilie, single med lyst til at møde nye venner eller et helt tredje sted i livet, tror vi, du vil føle dig godt tilpas i vores brogede flok. Hos os er du velkommen, uanset hvilket forhold du har til tro og tvivl – uanset om du er nysgerrig omkring troen på Gud, ønsker at lære Gud at kende, eller allerede kender ham.

Kom som du er – du er velkommen!